KUNDTJÄNSTMEDARBETARE SÖKES TILL UBER

Beskrivning

Vi på People Partner söker stjärnor till kundservice!
Letar du efter en attraktiv arbetsplats med höga ambitioner och goda utvecklingsmöjligheter? Är du social och trivs att arbeta i grupp samt självständigt?
Vi söker dig som brinner för att ge personlig service av högsta klass!

Om tjänsten
På uppdrag av kund söker vi kundservicemedarbetare med start omgående.
På kunds kontor i centrala Stockholm strävar alla för att förändra hur människor tänker kring hembeställningar av mat. Det är viktigt att du både arbetar bra i grupp samt självständigt. För att du ska kunna utvecklas så kommer du att mätas med hjälp av personliga mål, kundnöjdhet och effektivitet. Detta är en heltidstjänst med start omgående. Provanställning på 6 månader med chans till förlängning.

Arbetsuppgifter
I rollen som kundservicemedarbetare kommer du att hantera ärenden via telefon, mail och chatt. Du kommer att arbeta med människor från olika kulter och ska kunna kommunicera felfritt på svenska och engelska. Dina arbetstider är vardagar samt helger med rullande schema.
Tjänsten passar både dig som precis är i början av din karriär eller om du letar efter nästa steg inom kundtjänst. Du kommer att få utbildning vid start samt löpande coachning för att du ska kunna lyckas.

Vem är du
Som person drivs du av att erbjuda personlig service i världsklass. Du är noggrann, strukturerad och arbetar effektivt utav att tumma på kvaliteten.
Du kommunicerar felfritt på svenska och engelska i tal och skrift.
Har du tidigare erfarenhet av kundservice samt är flerspråkig meriterande dock inget krav. Vi kommer att lägga stor vikt på dig som person.

Skicka ditt CV samt en kort presentation av dig själv till lisa@peoplepartner.se vid intresse!

Hälsningar, Lisa Brus

Vill du veta mer om uppdraget?

Kontaktperson: Lisa Brus
Telefonnummer:
E-post: lisa@peoplepartner.se

Du måste logga in för att söka.