INSAMLINGSANSVARIG TILL LÄKARE I VÄRLDEN

Beskrivning

Vi på People Partner söker nu för Läkare i Världens räkning dig som vill bli ansvarig för insamling och anslag. Här får du möjlighet att vara med i en spännande och utmanande utvecklingsfas där Läkare i Världens ska bli mer digitala och bygga långsiktiga relationer såväl lokalt som globalt.

”LiV är en del av det internationella humanitära nätverket Médecins du Monde (MdM) och arbetar med utgångspunkt i den mänskliga rätten till hälsa på lika villkor. Vi arbetar för att den rätten förverkligas för alla människor, även för dem som befinner sig i krig, fattigdom eller på flykt. Vi bistår utsatta människor Sverige med hälso- och sjukvårdsinsatser och juridisk rådgivning och stöttar genom vårt nätverk verksamheter i mer än 70 länder”.

http://lakareivarlden.se

Trivs du med att arbeta i en organisation med intensiv agenda, en engagerande kultur, ambitiösa kollegor och att göra verklig skillnad så kan detta vara rollen för dig.

Arbetsuppgifter:
Du kommer att ansvara för att bygga upp Läkare i Världens nya verksamhet i Sverige. Bland annat kommer du att leda processen att intensifiera insamlingen till både humanitärt och mer långsiktigt utvecklingssamarbete. Kontakten med Sida är därför central för ditt uppdrag.

Det kommer även att vara ditt ansvar att bygga vidare och utveckla relationen med fonder, organisationer och institutioner (bland annat EU).

Du ansvarar också för att analysera och planera för fortsatt tillväxt. Du rapporterar till generalsekreterare och arbetar även nära verksamhetens andra medarbetare.

Exempel på dina ansvarsområden är dessutom att arbeta med uppföljning och långsiktig lojalitet inom CRM samt att rapportera och följa upp insamling enligt Friis och SFI:s riktlinjer för 90-konto.

I framtiden kan rollen även omfatta personalansvar samt budget och intäktsansvar.

Profil:
Det är viktigt att du är lösningsorienterad och mycket driven. Du ska ha passion för att genomföra förändring, driva insamling och försäljning.

Erfarenhet från ideell verksamhet och/eller erfarenhet av att bygga och utveckla relationer för utvecklingssamarbete är ett krav.

Du behöver vara väl insatt i kvalitativt såväl som kvantitativt arbete med givarlojalitet samt i att utifrån statistik och analyser leda och utveckla det dagliga arbetet.

Rollen ställer krav på din samarbetsförmåga och kommunikationsförmåga samtidigt som du får stora möjligheter att göra skillnad på riktigt och förverkliga egna strategier.

Du bör vilja driva LiV framåt och bygga affärsplaner så att vi ska kunna bedriva en värdeskapande verksamhet.

Om tjänsten:
Tjänsten är på heltid med en 6 månaders provanställning.
Tillträde 1 december 2018 eller enligt överenskommelse.
Läkare i Världen har kollektivavtal med KFO/Unionen - Akademikerförbunden.

Intervjuer sker löpande. Skicka ditt CV samt en kort presentation av dig själv till emma@peoplepartner.se vid intresse.

Bästa hälsningar,
Emma Karlgren
People Partner

Vill du veta mer om uppdraget?

Kontaktperson:
Telefonnummer:
E-post:

Du måste logga in för att söka.