SERVIS TILL SIGTUNASTIFTELSEN – HELTID

Beskrivning

Nu söker vi på People Partner för vår kunds räkning dig som vill arbeta på Sigtunastiftelsen som servitris/servitör på heltid.

”Sigtunastiftelsen är en unik plats som bedrivit verksamhet sedan 1917. Här ryms hotell- och konferensverksamhet, kulturprogram och forskningsprojekt under ett och samma tak. Med 62 hotellrum, 20 konferensrum, en restaurang med drygt 140 sittplatser och en festvåning med plats för upp till 160 middagsgäster skapar vi möten av vitt skilda slag – både till storlek och karaktär. Hit kommer både konferensgäster, privatgäster, bröllopsgäster, retreatgäster, affärsgäster, författare och forskare”.

Profil:
Vi söker dig som har erfarenhet av a la carte-servering och med fördel även erfarenhet av att arbeta konferenser och andra större evenemang.
Det är meriterande om du har dryckeskunskaper och ett stort intresse för dryck. Vi söker dig som är duktig på värdskap och vill bidra med dina kunskaper och erfarenheter.

Tider och ersättning:
Du kommer att arbeta både tidiga morgnar vid frukostservering och kvällar utefter schema med en fast månadslön och övertidsersättning.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas omgående.

Hör av dig till emma@peoplepartner.se med CV samt en kort presentation av dig själv vid intresse.

Bästa hälsningar,
Emma Karlgren
People Partner

Vill du veta mer om uppdraget?

Kontaktperson: Emma Karlgren
Telefonnummer:
E-post: emma@peoplepartner.se

Du måste logga in för att söka.