Försäljningschef/New Business Manager till AXS- marknadens mest innovativa biljetthantering

Beskrivning

Försäljningsansvarig/New Business Manager till AXS- marknadens mest innovativa biljetthantering

På uppdrag av AXS söker vi nu en driven och vass säljare att ta på sig rollen som försäljningsavsvarig!

”AXS Sweden AB förser över hundra svenska sportklubbar, arenor, teatrar och konserthus med marknadens mest innovativa biljetthantering. Vårt erbjudande förvandlar data till insikter och ger dig verktygen för att öka din intäkt och skapa glädje för dina besökare. Hos oss är ditt varumärke och affär i fokus. Vi erbjuder helhetslösningar som stärker din relation med publiken och ger dem en fantastisk upplevelse från början till slut – din framgång är vår framgång”.

AXS söker en försäljningsansvarig som vill växa med dem. Arbetet handlar om att bearbeta marknaden med både standardiserade hyllprodukter liksom skräddarsydda lösningar som involverar en hög grad av teknisk komplexitet. Både för att förstå kundens behov liksom att kunna förmedla potentialen hos våra produkter.

Arbetsuppgifter:
Du kommer att ha en bred roll som innefattar både nykundsbearbetning, ansvara och driva upphandlingar liksom att vara delaktig att definiera deras kommersiella erbjudande. Du måste vara van vid att ta ett stort eget ansvar och att sondera marknaden, inte allt för sällan på egen hand. Vi vill fortsätta vår tillväx och där kommer du att spela en huvudroll i företagets kommande utveckling.

Du kommer att ta dig an rollen som försäljningsansvarig men ditt arbete kommer också till stor del bestå i att kontakta nya potentiella kunder. Vi riktar oss mot sport, arena och kultursegmenten i Sverige varför en bakgrund inom något av dessa områden är meriterande.

Profil:
Du ska vara självgående och van vid att arbeta mot säljmål. Du ska ha skinn på näsan och inte vara rädd för nya utmaningar. Erfarenhetsmässigt bör du ha vana av att arbeta med tekniska lösningar, vana att arbeta med kundavtal och förhandling samt ett antal års erfarenhet av sälj. Det är meriterande om du har erfarenhet antingen från produktsidan (biljettindustrin el. dyl.) eller från arrangörssidan. Du ska dessutom ha ett tekniskt intresse och får gärna vara sportintresserad. Viktigt är också att du är vass på research och har förståelse och intresse för branschen.

Start: Början på september 2018

Intervjuer kommer att ske löpande. Skicka ditt CV samt en kort presentation av dig själv till emma@peoplepartner.se vid intresse.

Bästa hälsningar,
Emma Karlgren
People PartnerVill du veta mer om uppdraget?

Kontaktperson: Emma Karlgren
Telefonnummer:
E-post: emma@peoplepartner.se

Du måste logga in för att söka.