JUNIORUTVECKLARE/ TESTARE SÖKES!

Beskrivning

Företaget:
På uppdrag av vår kund ett internationellt biljettbolag med kunder i hela Sverige söker vi nu en vass juniorutvecklare/testare.  Bland större kunder kan nämnas Stockholm Live (Ericsson Globe, Tele2 Arena mfl), SHL (Svenska Hockeyligan), SEF (Svensk Elitfotboll) med Allsvenskan i Fotboll samt Superettan, Berwaldhallen, Göteborgs Konserthus mfl.

Rollen: Juniorutvecklare/Testare  
Vi söker dig med ett brinnande intresse för programmering och som vill bli en viktig kugge i bolagets utvecklingsteam.
Som utvecklare kommer du att få jobba med en mängd olika applikationer som är byggda i C# .NET, allt ifrån desktop till webb.
Som testare kommer du att säkerställa att bolagets applikationer håller en hög kvalité. Din roll kommer innebära en del dokumentationsuppgifter som är viktiga för företaget.
Din profil:
Vi ser framför oss att du är strukturerad, självgående och inte främmande för att ta beslut.  Du bör ha viss erfarenhet av programmering och gärna av något .NET-språk.  
Meriterande är erfarenhet av:
Visual Studio
C#
Dokumentering
Testverktyg
Visual Studio
C#
MySQL/MariaDB
git
JavaScript
HTML
CSS
Windows server

Tjänsten passar dig som är i början av din karriär och letar efter en arbetsplats där du kan utvecklas. Att du delar bolagets ambition att förbättra både produkten och arbetssättet kommer ta dig långt.

Placeringsort: Nyköping. 

Språk: Svenska flytande tal och skrift, engelska flytande tal och skrift. 

Vill du veta mer om uppdraget?

Kontaktperson: Malin Ryfors
Telefonnummer:
E-post: malin@peoplepartner.se

Du måste logga in för att söka.