Strukturerad och driven marknadskoordinator sökes.

Arbetsort:

Beskrivning

På uppdrag av vår kund, Sveriges HR Förening söker vi nu en operativ, resultat- och relationsorienterad marknadskoordinator. 
 
Sveriges HR Förening är en yrkes- och påverkansförening som har mål att stärka HR-professionen samt utveckla och aktivt knyta samman HR-Sverige. Föreningen arbetar även aktivt med omvärldsbevakning, driva opinion och skapa kännedom om trender och forskning inom HR. 
Organisationen har idag ca 7000 medlemmar och jobbar aktivt och långsiktigt med att knyta till sig fler.
 
Varje år anordnar Sveriges HR Förening ett antal events, seminarium, utbildningar, träffar och övriga marknadsaktiviteter i syfte att leva upp till föreningens medlemslöften och målsättningar.

Nu söker vi dig som skall vara med och driva föreningens marknadsaktiviteter framåt, säkerställa leverans och kvalitet samt bidra med kreativa idéer och nya tankar.

Arbetsuppgifterna utgörs framförallt av att driva föreningens samtliga marknadsaktiviteter från A till Ö med allt ifrån idé & koncept till bokningar, hantering av anmälningar, samarbeten, logistik, produktion och genomförande.

Rollen är operativ som kräver en lösningsorienterad “hands- on” mentalitet och vi söker dig som även har den strategiska höjden.
Vi söker dig som trivs i ett föränderligt klimat då ingen dag är den andra lik. Du är förändringsbenägen, trygg i dig själv med skinn på näsan och ett starkt engagemang.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från byråsidan och har varit med och drivit ett par större event. Du är en god administratör, kommunikativ och nyfiken på att lära dig nya saker.

Vi erbjuder dig en personlig, trygg och trevlig arbetsplats i centrala Stockholm som utgörs av ett litet, tight team präglat av engagemang, framåtanda och av att utveckla sina medarbetare.

Varmt välkommen till din ansökan.
Intervjuer kommer ske löpande så skicka in din ansökan idag till:

Emma Karlgren på People Partner
emma@peoplepartner.se

Vill du veta mer om uppdraget?

Kontaktperson: Emma Karlgren
Telefonnummer:
E-post: emma@peoplepartner.se

Du måste logga in för att söka.