EKONOMIASSISTENT TILL GLOBAL KONCERN INOM EVENT –OCH MÖTESBRANSCHEN

Arbetsort:

Beskrivning


På uppdrag av MCI, en ledande aktör inom mötes och eventindustrin söker vi nu en vass och driven ekonomiassistent. MCI är ett globalt bolag som i nuläget består av 64 kontor förlagt i 32 länder världen över. Tjänsten är baserad på MCI:s svenska kontor i trevliga lokaler i centrala Stockholm.

Du kommer att ingå i ett Backoffice Team som idag består av 3 medarbetare.
I rollen som ekonomiassistent kommer du att erbjudas ett utvecklande arbete med varierande arbetsuppgifter i en miljö som präglas av kreativitet och högt tempo.

Profil:
Du ska vara en effektiv och positiv person, vara administrativt lagd och tycka om att arbeta strukturerat. Du ska kunna planera ditt arbete och ha lätt att arbeta självständigt.
Självklart har du ett gott sinne och stort intresse för siffror.

Arbetsuppgifter:
Dina arbetsuppgifter kommer att bestå i allt från faktura och kravhantering till avstämningsarbete. Du kommer exempelvis att ha hand om registrering och matchning av kundinbetalningar, utredning kring dessa, utskick av påminnelser och en rad andra sedvanliga uppgifter på en ekonomiavdelning.
Resor inom Sverige och till Danmark kan förekomma.

Krav:
Du ska ha relevant eftergymnasial utbildning, gärna en KY-utbildning inom ekonomi samt något års relevant arbetslivserfarenhet.
Du ska vara en van Excelanvändare och vara bekväm med MS Office i övrigt samt behärska Outlook. Eftersom bolaget är globalt är det viktigt att du är flytande i engelska i såväl tal som skrift.

Tjänsten är på heltid och kommer att inledas med en provanställning på 6 månader som sedan övergår i en tillsvidareanställning.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas omgående.

Skicka CV och en kort presentation av dig själv till emma@peoplepartner.se vid intresse!


Bästa hälsningar,
Emma
People Partner


Vill du veta mer om uppdraget?

Kontaktperson: Emma Karlgren
Telefonnummer:
E-post: emma@peoplepartner.se

Du måste logga in för att söka.