ÄR DU LADDAD FÖR ATT ÅKA UT PÅ EVENTTURNÉ?

Beskrivning

Just nu letar vi på People Partner efter ett flertal personer som vill vara med på vårens roligaste eventjobb. Vill du skaffa dig nya erfarenheter, träffa massa människor och hitta vänner för livet? Ta chansen och sök!

Eventturnén innebär att du är en del av ett team på fem personer som besöker två olika butiker per vecka. I butik bjuder ni besökare på en härlig matresa i form av smakprover från ett flertal leverantörer. Självklart ansvarar ni även gemensamt för lättare upp och nedmontering och att varje liten detalj är i ordning inför eventstart.
För att bli en i teamet behöver du vara en person som tycker att försäljning är riktigt roligt och är intresserad av att lära dig mer om det. Dessutom är du en nyfiken och hjälpsam teamplayer som är duktig på att hitta lösningar. Eftersom arbetet innebär en del bilkörning behöver du också ha B-körkort.

Uppdraget är en heltidstjänst som sträcker sig mellan april till juni, beroende på vilket team du är i. Vi kommer ha fyra olika team. I början av april är även en obligatorisk tvådagars utbildning förlagd där du får lära dig mer om sälj, service och livsmedel.
Under turnén tillkommer övernattningar och då ingår traktamente.

Datum för teamen:
Norr: Jobbperiod: 10 april – 20 juni.
Öst: Jobbperiod 10 april – 29 juni.
Väst: Jobbperiod: 12 april – 2 juli.
Syd: Jobbperiod 10 april – 18 juni.

Låter detta intressant? Skicka in din ansökan till sofia@peoplepartner.se. Intervjuer kommer att ske löpande.

Vill du veta mer om uppdraget?

Kontaktperson: Sofia Christensen
Telefonnummer:
E-post: sofia@peoplepartner.se

Du måste logga in för att söka.